Onsdagscafé

Der inviteres på café i Sognegården et par onsdage  i foråret og i efteråret.  Arrangementerne begynder kl. 14 og slutter kl. 16. Du kan gøre brug af kirkebilen. Der serveres kaffe og kage, som betales med kr. 25 pr. deltager.

Indholdet på disse eftermiddage er foredrag, sang, musik, lysbilleder eller video. Med andre ord en onsdag eftermiddag, hvor der er tid til at snakke med dem vi kender og tid til at få lidt inspiration i ord og toner.  Se arrangementerne på hjemmesidens kalender eller læs om caferne i Kirkebladet.

NÆSTE ONSDAGSCAFÉ D. 9/12 Juleafslutning
Til denne onsdagscafé vil vi ønske hinanden god jul med sange og fortællinger i selskab med organisten Lisbet og præsten Aske fra Vejlø Kirke. Vi hygger i tidsrummet 14.00 - 16.00.